Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

1500 Nüfuslu Mahalleyi Elektriksiz Bıraktılar

40 Bin TL. Değerindeki Elektrik Trafosu ve Kabloları Çalan 4 Şahıs Yakalandı

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Demirci’nin 1500 nüfuslu Hoşçalar mahallesindeki elektrik onarım sahasında gece vakti il dışından gelen dört kişilik bir hırsızlık şebekesi tarafından ortalama 40.000 ₺ değerinde olan bir adet 160 kw gücündeki elektrik trafosu ve 1500 metre uzunluğundaki elektrik kablosunun özel vinç kullanmak suretiyle çalınması sonrasında Demirci Jandarma Komutanlığınca soruşturma başlatılması üzerine suçlular yakalandı.

Jandarmanın vakit kaybetmeden her bir detay üzerinde  yaptığı etkili değerlendirme ile komşu il ve ilçelerle yürütülen koordineli çalışma neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren V.K.  (35), M.A. (49), N.Ç. (34), E.U. (42) 4 şüpheli şahıs saklandıkları yerde kıskıvrak yakalanarak çalınan malzemeler Jandarma tarafından ele geçirildi.

Adliyeye çıkarılmak üzere gözaltına alınan 4 şüpheli V.K.  (35), M.A. (49), N.Ç. (34), E.U. (42) hakkındaki adli sürecin Demirci Jandarma Komutanlığı tarafından takip edildiği bilgisine ulaşılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel