Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Zabıta’dan huzurevi sakinlerine ziyaret

Zabıta Teşkilatının 191’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerine ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta Teşkilatının 191’inci kuruluş yıl dönümü etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş ve Zabıta personelleri ile birlikte İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerine ziyarette bulundu. Huzurevi sakinleriyle tek tek el sıkışan Daire Başkanı Aydoğan İra, karanfil ve hediye takdim etti. Huzurevi sakinlerinin hal ve hatırlarını da soran Daire Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de selamlarını iletti. Bu yıl Zabıta Teşkilatının 191’inci kuruluş yılını kutladıklarını belirten Daire Başkanı Aydoğan İra, “Zabıta Haftası anısına huzurevini ziyaret ederek burada misafir olan büyüklerimizin ellerini öpüp, çam sakızı çoban armağanı birer hediye vermek istedik. Onların her zaman başımızın üstünde yerleri var, aynı zamanda bizim de onların hayır dualarına ihtiyacımız var” dedi.

Öte yandan Manisa Sebze, Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Dairesi Başkanlığına ziyarette bulundu. Şener, Daire Başkanı Aydoğan İra ve Zabıta personelinin haftasını kutladı. Daire Başkanı Aydoğan İra da, ziyaret nedeniyle Oda Başkanı Halim Şener’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel