Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı ilk apantisit ameliyatı Manisada hükümlü kadınlara özel seminer somada nevruz kutlamaları

Turgutlu Belediyesi etkinliklerini erteledi

Turgutlu Belediyesi tarafından 8 Mart’ta yapılması planlanan deve güreşleri ve aynı gün Dünya Kadınlar Gününde sahnelenmesi planlanan 'Kırmızı Kurdele' adlı tiyatro oyunu şehitlerimiz nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada: “Yastayız! Turgutlu Belediyesi olarak 8 Mart’ta yapmayı planladığımız Deve Güreşleri ve Dünya Kadınlar Gününde sahnelenmesi planlanan Kırmızı Kurdele adlı tiyatro oyunu şehitlerimiz nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hain saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Allah devam eden operasyonlarda görev alan Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun ayağına taş değdirmesin. Yüce milletimizin başı sağolsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel