Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

TGF GENEL BAŞKANI KARACA'YA ADANA'DAN  2 ÖDÜL

Çesitli ziyaretler  için Adana'ya gelen TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca'ya 2 ayrı kuruluş tarafından Anadolu Basınının sorununun  çözümü  ve Basın Özgürlüğü mücadelesi nedeniyle  ödül verildi.

ilk  tören Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde yapıldı.TGF Genel Başkanı Karaca  Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin 47  Kuruluş yıl dönümünü  kutlayarak ÇGC Başkanı Cafer Esendemir'e bir plaket verdi. Daha sonra     "Zirvedekiler ödülü" Adana Toros Gazetesi  sahibi  Erden Arat adına Hüseyin Arat ve TGF Genel Başkan vekili Cafer Esendemir  tarafından verildi.

 Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti  ve Çukurova Çağdaş Gazetesinin birlikte organize ettiği yılın başarı ödülleri töreninde    Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca Yılın Basın ödülüne layık görüldü. Bu yıl 27.si  düzenlenen Belediye Başkanı, Siyasiler, Muhtarlar, Stk  Başkanları ve iş insanlarının ödül aldığı törende TGF Genel Başkanı Karaca'nın ödülünü TGF Genel Başkan vekili Cafer Esendemir, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şahin Özer ve Çukurova Çağdaş Gazetesi yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çelikten ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer  birlikte verdiler. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, " Bana bu ödülü laik görenlere teşekkür ederim. Bu ödülü Anadolu basını için alıyorum" dedi

Ödül töreninde konuşan Karaca şu görüşlere yer verdi;

"Anadolu basını malesef can çekiyor  gazeteler kapanmaya devam ediyor.

 Anadolu basını zor bir süreçten geçiyor. Iktidar partisi de muhalefet partisi de Yerel Basına sahip çıkmıyor. “TGF olarak bu sorunların çözümü için mücadele ediyoruz.Basının sorunlarını çözmek için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

TGF Genel Başkanı Karaca'nın  Adana ziyaretine  TGF Genel Başkan vekili Cafer Esendemir, TGF Genel Başkan  Yardımcısı Rüstem Kaya Tepe'de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel