Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

TGF GENEL BAŞKANI KARACA BATMANDAYDI

TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU BAŞKANI KARACA VE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve başkan yardımcıları Gazetemizi ve Batman Gazeteler ve Yayıncılar Cemiyetini ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, Levent Altun ve Cafer Esendemir ile birlikte Batman Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret eden Başkan Karaca, Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti bahçesinde Yönetim Kurulu Başkanı Arif Arslan, Başkan Yardımcısı Halit Biliz, yönetim kurulu üyeleri Melek Barış, Barış Arslan, Reşat Yiğiz ile bir süre sohbet etti. Federasyonun Batman'da Türkiye'nin dört bir yanındaki BGC Başkanlarını ağırladığını ifade eden Karaca, "Güneydoğu'da güçlü meslek yapısına sahip olan BGC'yi önemsiyoruz. Pandemi nedeniyle birçok basın kuruluşu bir süre etkinliklerine ara vermişti. Bu yıl bizler için hareketli bir dönem olacak. Önümüzdeki süreçte başkanlar kurulu toplantısını Batman'da düzenlemeyi planlıyoruz. Batman'ın yeni valisi yerel basının dostudur. Trakya bölgesindeki meslektaşlarımız Vali Canalp'ın başarılı projelerle anıldığını her platformda dinlendiriyorlar” dedi. Karaca ilaveten, Vali Canalp’ın Batman'da güzel işler yapacağından emin olduklarını belirterek, Batman Gazeteciler Cemiyeti Federasyonu saatini Vali Canalp'e hediye etmek üzere BGC Başkanı Arif Arslan' a takdim etti. Vali Canalp ile bir telefon görüşmesi yapan Federasyon Başkanı Karaca, yakın bir tarihte tekrar Batman'da gelerek Vali Canalp'e konuk olacaklarını, Başkanlar kurulunu petrolün Başkenti Batman'da gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

VALİ CANALP, “TGF'Yİ AĞIRLAMAK İSTERİZ”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısını Batman'da yapılmasından memnunluk duyacaklarını belirten Vali Canalp, “Şehrimizin güzelliklerini Türkiye'deki tüm basın mensuplarına anlatmak istiyoruz. Gazeteciler Federasyonunu ağırlamak bizleri mutlu edecektir. Batman’ı tanıtma noktasında üzerimize düşen gayreti göstermek istiyoruz” dedi.

BATMAN GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

Batman'ın en köklü yayın organlarından biri olan Batman Gazetesi'ni de ziyaret eden TGF Başkanı Karaca ve başkan yardımcıları, yerel basının yaşadığı zorluklar ve sorunlar ile ilgili Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Yönetim Kurulu üyesi ve gazetemiz sahiplerinden Melek Barış ve Yazı İşleri Müdürü Halit Biliz ile fikir teatisinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel