Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Taydaş:’Akan Şehit Kanına, Gazi Kanına Büyük Saygısızlıktır’

Taydaş:’Akan Şehit Kanına, Gazi Kanına Büyük Saygısızlıktır’

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, 2017'de etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora ile birlikte PKK kampında çektirdiği fotoğraflarla ilgili Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş açıklama yaptı.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘‘Terörü lanetlemek yerine desteklemek ya da teröriste terörist diyememek neyin arkasında durmaktır? Böyle bir kişinin milletvekilliği kabul edilemez olduğu gibi ülke değerlerinden bi haber olmaktır. Akan şehit kanına, gazi kanına büyük saygısızlıktır. Şehit yakınlarına, gazilere bu davranışlar hakaret değil de nedir? Mecliste bu kişinin milletvekili olarak durması kabul edilemez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında: ‘Biz bununla ilgili olarak Karma Komisyon'a süratle gönderdik, gereği yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz’ şeklindeki açıklaması için teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel