Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Soma’da Çifte Sünnet Düğünü
Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen ve 301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasında hayatını kaybeden şehit madencilerden Ferhat Tokgöz ile Ali Yüksel’in oğulları sünnet oldu. Sünnet çocukları bir taraftan sevinç diğer taraftan da babasız buruk bir sünnet geçirdi.
Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden Ali Yüksel’in oğlu Furkan Yüksel (8) ve Ferhat Tokgöz’ün oğlu Selim Tokgöz (4) sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. İki aileyi de Soma ve çevre ilçelerden gelen davetliler yalnız bırakmadı.
Furkan Yüksel’in düğünü, İnönü Mahallesindeki evlerinin önünde yapıldı. Mehteran takımının gösterisi katılanların büyük beğenisini toplarken vatandaşlara yemek ikram edildi. Maden şehidi Ali Yüksel’in oğlu Furkan Yüksel, sünnet olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek çok sayıda hediye aldığını da sözlerine ekledi.
Maden şehidi Ferhat Tokgöz’ün oğlu 4 yaşındaki Selim için de Soma Linyit Lisesi Spor Salonu’nda sünnet merasimi gerçekleştirildi. Salonda gösteri yapan Mehteran takımının eşliğinde katılanlara yemek ikram edildi.
Sünnet merasimlerine Avrupa’nın en büyük motosiklet grubu Türk Coupper üyesi 100’e yakın motosikletli de katılarak sünnet çocuklarına oyuncak hediyeler getirdi.
KAYMAKAM ALTINTAŞ AİLELERİ UNUTMADI
Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş da aileleri ziyaret ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Kaymakam Altıntaş, "Şehit aileleri ve çocukları bizlere emanettir’ dedi.
Oğlu Selim’in babasız sünnet merasimini gerçekleştirdiklerini kaydeden Anne Hidayet Tokgöz ise "Bugün Selim’in babaasız sünnet merasimini gerçekleştiriyoruz. Biz babasız çok şeyler yaşadık. Doğum günleri bayramlar yaşadık. Biz bunu bu şekilde hayal etmemiştik. Tüm Türkiye’ye bizleri bu mutlu ama buruk günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim" ifadelerini kaydetti.
Furkan Yüksel’in annesi Ergül Yüksel ise "Tüm Türkiye’ye teşekkür ederiz. Bizleri unutmayıp yanımızda oldular" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel