Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Salihli’den Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Kuru Üzüm Gönderildi
Şırnak, Mardin’in Nusaybin ilçesi, Hakkâri ve Yüksekova’da teröristlere karşı mücadele eden kahramanların ağzı, Manisa’nın Salihli İlçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından gönderilen üzümle tatlandı.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç öncülüğünde, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Destek kampanyası kapsamında Şırnak, Mardin’in Nusaybin ilçesi, Hakkâri ve Yüksekova’daki güvenlik güçlerine çekirdeksiz kuru üzüm gönderildi. Salihli’den gönderilen kuru üzümlerle ağızları tatlanan terör kahramanları da bu anlamlı destekten dolayı Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
3 BİN 750 KİLO ÜZÜM GÖNDERİLMİŞTİ
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı tarafından başlatılan kahramanlara destek kampanyası kapsamında Şırnak, Mardin’in Nusaybin ilçesi, Hakkâri ve Yüksekova’da görev yapan güvenlik güçlerinin moral-motivasyonunu artırmak; onları manevi olarak desteklemek ve onların yalnız olmadıklarını ve her şartta yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla Salihli’den 3 bin 750 kilo çekirdeksiz kuru üzüm, 100 gramlık poşetler halinde hazırlanıp askerlere gönderilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel