Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Salihli Belediyesinde bayramlaşma

Salihli Belediyesinde, bayram tatilinden sonraki ilk mesai gününde bayramlaşma töreni yapıldı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreninde, belediye çalışanlarının bayramlarını kutlayan Salihli Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, “Jeopark Belediyeler Birliği Toplantısı nedeniyle aramızda bulunamayan Belediye Başkanımız Zeki Kayda, sevgi ve saygılarını ileterek tüm çalışanlarımızın bayramını kutladı. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz bayramlaşma töreninde her sene olduğu gibi yine birlikteyiz. Böyle önemli günleri gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Bayramlarda yaşadığımız güzellikler hayatımızın her anında olsun. Tüm mesai arkadaşlarıma bayram tadında sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Belediye salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya ile Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, belediye daire müdürleri, belediye çalışanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel