Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Öğrenciler, harçlıklarını depremzedelere bağışladı

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Misak-ı Milli İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri aralarında topladıkları harçlıklarını, Elazığ ve Malatya’ daki depremzedelere ulaştırılmak üzere Türk Kızılay’ın banka hesabına yatırdı. Salihli Kızılay Şube Başkanı Ahmet Cüneyt Musal’da öğrencileri ziyaret ederek, bu duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı tebrik edip, teşekkür belgesi verdi.
Türk milletinin acı olaylar karşısında birleşen ve acıları paylaşan bir millet olduğuna dikkat çeken Şube Başkanı Musal “Bunun güzel bir örneğini okulumuzda yaşıyoruz. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve duyarlı öğrencilerimiz bir çalışma yapmışlar. Öğrencilerimiz harçlıklarını depremzedelere ulaştırılmak üzere Kızılay’ a bağışlamışlar. Hassasiyetleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi de okulda ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılması amacıyla, okula kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel