Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Nasuh Mahruki Turgutlu’da konferans verecek

Turgutlu Belediyesi Turgutlulu vatandaşları deprem konusunda bilgilendirme çalışmalarına yoğunluk verdi. Dokuz Eylül Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir’in konferansından sonra 1 Mart Pazar günü de AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki Turgutlu’da konferans verecek. Turgutlu eski belediye binasında gerçekleşecek konferans 1 Mart Pazar Günü saat 19.30’da başlayacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hem komşu ilçelerimiz Akhisar ve Kırkağaç’ta hem de Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremler halkımızda bir korkuya neden oldu. Biz de bu konuda uzman olan kişileri ilçemizde ağırlayarak bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Prof. Dr. Hasan Sözbilir’in ardından AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki’yi de Turgutlu’da ağırlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu önemli konferansa davet ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel