Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Mesir Festivalinde Game Of Thrones Göndermesi
İstanbul Zeytinburnu Belediyesi, 17. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali için sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ilginç paylaşımda bulundu. Zeytinburnu Belediyesi, festivalle ilgili Game of Thrones adlı dizinin "Kış geliyor" anlamında "Winter is coming" sloganından esinlenerek "Mesir Is Coming" şeklinde foto galeri paylaştı.
İstanbul Zeytinburnu Belediyesi, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde ilginç bir foto galeri paylaştı. 17. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali için açılan foto galeride Game of Thrones adlı dizinin "Kış geliyor" anlamında "Winter is coming" sloganından esinlenerek "Mesir Is Coming" sloganı sosyal medyada büyük bir ilgiye neden oldu. Foto galeride "Mesir Is Coming" sloganı adı altında Game of Thrones dizindeki karakterlerden esinlenerek çeşitli göndermelerde bulunuldu. Foto galeride, dizinin 5. sezonunda suikast düzenlenerek öldürülen Jon Snow karakterinin 6. sezonda yeniden canlandırılması "Mesir canlandırır" şeklinde uyarlanmış. Dizinin cesaret sembolü Khaleesi adlı karakteriyle ilgili olarak da "Mesir cesaretlendirir" göndermesi yapılmış.
Facebook kullanıcılarının paylaşımın altına yazdığı yorumlar ise dikkat çekti. Bazı kullanıcılar paylaşımı çok başarılı bulduklarını belirterek "Zeytinburnulu olmak ayrıcalıktır" şeklinde yorum yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel