Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa’da özel halk otobüslerinde korona virüsü önlemi

Manisa’da S.S 155 Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıcılar Kooperatifi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı önlem almaya başladı. Kooperatif bünyesinde bulunan tüm şehir içi halk otobüslerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama faaliyetlerine ek olarak kooperatif tarafından da ilaçlama çalışması başlatıldı. Yapılan temizlik çalışması hakkında bilgi veren 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı, “Kooperatif olarak 2 hafta evvel bütün otobüslerimizi ilaçlamıştık. Kamuoyunda tedirginlik yaşanması nedeniyle de bugünden itibaren düzenli olarak bütün otobüslerimizi ilaçlayacağız. Yolcularımız gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Otobüslerdeki ellikleri, kollukları tamamen dezenfekte ediyoruz. Temizlik yapmaya devam edeceğiz. 168 aracımızı da periyodik aralıklarla temizleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel