Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Keli Mahallesinde 6 yıldır temizlenmeyen dere 10 günde temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Keli Mahallesi’nde yıllardır beklenen dere temizlik çalışmasını tamamlayarak taşkınların önüne geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere temizlik çalışmalarıyla taşkınları ve kötü kokuyu önlerken estetik açıdan da mahallelere değer katıyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Keli Mahallesi’nde yıllardır beklenen dere temizlik çalışmasını hayata geçirdi. Mahalle içerisinden geçen derede, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından bir kilometrelik dere temizliği gerçekleştirilerek mahalledeki taşkınlara son verildi.

Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, “MASKİ’nin mahallemizde gerçekleştirdiği bu çalışma ile ilgili bütün bir mahalle olarak memnuniyet duyuyoruz. 6 yıldır kanayan yaramızı bir hafta-on gün gibi bir sürede sardılar. Deremizin temizliği fevkalade şekilde yapıldı. Mahalleli olarak kendilerine minnettarız. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun Bey’e sonsuz teşekkürler. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan basın birimine kadar tek tek ilgilenip arayan soran, bu işin takibini yapan tüm personele ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel