Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Karaca, Başkan Tosun’u Ziyaret Etti

Karaca, Başkan Tosun’u Ziyaret Etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti.

TGF Başkanı Yılmaz Karaca ziyaretinde yerel basının durumlarının zor olduğunu ve ziyaret ettiği her il ve ilçe de belediye başkanlarını ziyaret ederek yerel basının sorunlarını dile getirdiklerini bu sorunların çözüm yollarını beraber bulmaları gerektiğini belirtti.

Karaca Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'u 4 yıl önce ziyaret etmiştik bugün de kendileri ziyaret ediyorum kendilerinden Kula'da ki yapılan turizm ve sanayi yatırımları hakkında geniş bilgiler aldık ve başkanımızın vermiş olduğu bilgilerden Kula'nın geleceğinin daha güzel olacağı kanaatindeyim başkanı çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sayın Karaca ve Altun’u makamında ağırlamanın büyük mutluluk olduğunu dile getirdi.

Ziyarete Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği üyeleri Hikmet Sepet ve Mehmet Aktürk katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel