Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Gıda Bankası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Yunusemre Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu Gıda Bankası ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilikte marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yunusemre Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Gıda Bankası’yla yüzlerce ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Gıdadan temizliğe kadar birçok ürün çeşidinin yer aldığı işletmeden yaklaşık 600 vatandaşın faydalandığını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sosyal yardım projeleri üzerinde hassasiyetle durduklarını ifade etti.

Yaklaşık 600 ihtiyaç sahibi faydalanıyor

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaklaşık bir buçuk yıl önce açtığımız Gıda Bankası hizmetinden şu anda 589 vatandaşımız yararlanıyor. Hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Ayn-ı Ali Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı 59/A adresine başvuruda bulunabilir. Başvuruları, Sosyal Yardım Komisyonu değerlendiriyor. İncelemenin ardından yardım almaya hak kazanan kişilere kart verilip, kartlara her ay belirli bir miktar para yükleniyor. Vatandaşlarımız bu kartlar ile Gıda Bankası’ndan istediği ürünü alabiliyor. Sosyal projeleri önemsiyor; vatandaşlarımız için çalışıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel