Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Genişletilen yolda asfalt çalışması yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Akkocalı, Kurtulmuş ve Kobaşdere mahallelerinin ulaşım sağladığı yolda, genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

İl genelinde yol çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Akkocalı, Kurtulmuş ve Kobaşdere mahallelerinin yıllardır yapılamadığı için sorun yaşadığı yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay ve Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yetkililerden bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Üç mahallemizin ortak kullandığı bir yol burası. Yolun eski olmasından dolayı birtakım sorunlar yaşanıyordu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yolda ilk önce genişletme, ardından da asfaltlama çalışması yaptık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay ise, “Bu yol üç mahallemize de ulaşım sağlanan bir yol. Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma hizmeti de veriliyor. Yolda sorunlar yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hızla çalışma başlattık. Yol genişletme ve ardından asfaltlama yaptık. Artık bu yolda konforlu ulaşım sağlanacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel