Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

“Demokrasi Başı Bozukluk Değildir”

“Demokrasi Başı Bozukluk Değildir”

Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu Antalya Alanya'da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Genel Kurulda Yüksek İstişare Kurulu Asil Üyeliğine, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın seçilirken Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine de Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın seçildi.

İsmail Aydın kurul öncesi yaptığı konuşmada “Değerli arkadaşlarım Sayın Yılmaz Karacanın bu görevi bırakmak istediğinin tanıklarından biri benim, Yılmaz Karaca 45 İli gezmedi bakıyorum o illerin arasında Manisa yok bana 3 defa geldi, gecenin saat 2 sinde arayıp da ulaşacağım genel başkan arıyorum ben, bana gelecek sorunlarımı dinleyecek ve sorunlarımı çözecek genel başkan arıyorum, halkla bütünleşecek genel başkan arıyorum” dedi.

Genel Kurula Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Dış İlişkilerden Sorumlusu Başkan yardımcı Seyfettin Ayakyay, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Genel Sekreteri Saniye Kulalı Katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel