Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Buse Şentürk, 3. Defa Kızlarda 1. Olarak Hattrick Yaptı

Buse Şentürk, 3. Defa Kızlarda 1. Olarak Hattrick Yaptı

21-22 Mayıs’ta Yunusemre Millet Çarşısında, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına, Manisa Gençlik Haftası Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya A, B ve C Kategorisinde toplam 100 civarında sporcu katıldı. 1600 UKD üstü A Kategorisi, 1600-1200 UKD aralığı B Kategorisi ve 1200 UKD altı da C Kategorisi olarak belirlendi.

A ve B Kategorisi birleştirilip ortak olarak grup yapıldı. En yoğun katılım 81 sporcu ile C Kategorisindeydi 11 tanesi kız sporcuydu. Turnuva İsviçre Sistemi ile 6 tur üzerinden oynandı. Derece yapanlara kupa ve madalyaları Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi tarafından verildi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Şehzadeler Gençlik Merkezinde, 2. Kademe Satranç Antrenörü Zekai Şahin tarafından yürütülen Değerli Zamanlar Satranç Eğitimi öğrencilerinden Buse Şentürk C Genel kategorisinde başarıyla mücade edip, C Kategorisinin en iyi kız oyuncusu olarak 1. Lik madalyası kazandı.

Bu yıl daha önce Akhisar ve Soma'da 12 yaş Kızlar 1.si olan Buse Şentürk, 3. Defa Kızlarda 1. Olarak hattrick yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel