Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Berberlerde okul tıraşı yoğunluğu

Yeni eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala berberlerde öğrenci yoğunluğu yaşanıyor.

Uzun bir yaz tatilinin ardından 18 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacak olan öğrencilerin hazırlıkları sürüyor. Kılık kıyafet ve kırtasiye malzemelerini tamamlayan öğrenciler, saç bakımları için berberlerde sıra beklemeye başladı. Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde berberlik yapan Hakkı Çalışan, okulların açılmasının yaklaşmasıyla birlikte bir yoğunluk yaşadıklarını belirterek, randevu sistemine geçtiklerini söyledi. Çalışan, “Bayram yoğunluğundan sonra şimdi de çoğunlukla okula gidecek çocukları tıraş ediyoruz. Bunun için gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. İşimizi sevdiğimiz için bize zor gelmiyor. Böyle yorgunluklar yaşamak bizi mutlu ediyor. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel