Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Başkanlık Sistemine Destek İçin Yollara Düştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek olmak için iki ay önce kendi aracıyla Kocaeli’den Türkiye turuna çıkan DSP’nin eski genel başkan adayı Erol Özavcı, 58’inci durağı olan Manisa’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğinin her daim süreceğini söyledi.
2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a ve 2015’teki Genel Seçimlerde Ahmet Davutoğlu’na destek için tek başına Türkiye turu yapan Erol Özavcı, yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek olmak için Türkiye turuna çıktı. Tek başına iki aydır Türkiye turu yapan evli ve 4 çocuk babası Özavcı, “Demokratik Sol Parti Genel Başkan Adayı olarak bugün cumhurbaşkanımıza destek vermek için, başkanlık sistemi için Türkiye’yi karış karış geziyorum ve bugün Manisa’dayım. El ele verip amacımız vatan, millet, bayraksa bugün cumhurbaşkanımıza destek verelim, birlik olalım. Bir Kürt olarak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah sizler de cumhurbaşkanımıza yardım edersiniz” dedi.
Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncesi ve sonrası Türkiye’sini de karşılaştırarak şunları söyledi: “Biliyorsunuz, Türkiye’nin konumu çok farklı yerlerdeydi. Hastanelere gidemezdik, randevu alamazdık, sevk edilemezdik. Hocalarımıza, doktorlarımıza yalvarır yakarırdık alabilirsek bir sevk alırdık. Alamazsak hasta olarak kalırdık. Okullara giderken kitabımız yoktu, kalemimiz yoktu. Bugün bedava kitap alıyoruz. Çocuklarımız bugün rahat okullarda eğitim görüyor. Eski Türkiye’nin yollarında sürekli trafik kazaları olurdu. Her gün trafik kazalarında cenaze haberleri alırdık. Bugün dört şerit birden yollarımız var. İnsanlarımız mükemmel bir şekilde hizmet görüyor. Daha iyisi de olabilir. Ne yapmak lazım? Birlik olmak lazım, beraber olmak lazım ve cumhurbaşkanımıza bu kutlu yürüyüşünde sahip çıkmamız gerek.”
Manisa’dan sonra Balıkesir’e oradan Çanakkale’ye ve ardından Trakya’daki illeri gezeceğini anlatan Özavcı, “Trakya’dan sonra İstanbul ve finali de Ankara’da yapacağım” dedi.
Özavcı’nın üzerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve cumhurbaşkanlığı forsunun fotoğraflarıyla süslediği aracı Manisalıların ilgi odağı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel