Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Başkan Ergün: “Hijyen çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz”

 İlk günden itibaren tüm ekiplerin seferber olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hijyen çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak korona virüs ile mücadeleye ilk günden beri hassasiyet gösterdiklerini ve tüm birimleriyle seferber olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlk günden itibaren koronavirüsle mücadeleye hassasiyet gösterdik. Camilerden cemevlerine, oto terminallerden otobüs duraklarına, toplu ulaşım araçlarından ticari taksilere, servis araçlarından kamu kurumlarına, çocuk parklarından kütüphanelere kadar tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon uygulamalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra cadde ve sokaklarımızda temizlik ve yıkama çalışmaları da yapıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin de belirtilen kurallara riayet etmesiyle hep birlikte bu zorlu süreci Allah'ın izniyle aşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel