Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Azerbaycan’ın İran Büyük Elçiliği’ne Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz

         

Azerbaycan’ın İran Büyük Elçiliği’ne Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz

TADDEF- Kurucu Başkanı Seyfettin AYAKYAY yaptığı basın açıklamasında “Azərbaycan’ın İran Tahran’da, Büyük Elçiliğine yapılan alçakca, hunhar saldırı, Azerbaycan devletinin Ülke bütünlüğüne yapılan saldırı olarak sayılmalıdır.      Azerbaycan’ın Tarihi toprakları üzerinde hüküm süren ve 40 Milyon Azerbaycan Türkünü mahrumiyetler içerisinde yaşatarak, Ermenistan kardeşliği yaratan rejim Kâbe’nin Putları gibi yıkılmaya mahkum. Azerbaycan’ın 44 günlük işgal altındaki Topraklarını kurtarma muhaberesinden zaferle çıkması;  Azerbaycan’ın Tarihi Toprakları üzerinde devlet idame ettirenlerin “karın” sancıları başladıkça, Azerbaycan’a saldırılar düzenliyorlar. Fransa’da AZERBAYCAN Elçiliği’ne yaptıkları saldırı sonrası Tarhan’da yaşanan çirkin saldırı, İran’da Güney Azerbaycan’ın” doğuşunun sancısı olarak görülmektedir.   Azerbaycan ve Türkiye Büyük elçiliklerine dış üşkelerde yapılan çirkin saldırıyı gerçekleştiren “YILAN” sonunda besleyenleri zehirleyecektir.

    “Güneş balçıkla sıvanamaz” Azerbaycan güçlendikçe, TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLAT’LARI DEMİR YUMRUĞUNU MASAYA VURARK ORTAK HAK VE ÇIKARLARINI SAVUNACAKLARDIR” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel