Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Alaşehir’deki çalışmalar gece gündüz devam ediyor

Alaşehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerdeki hizmet atağına devam ediyor. Çalışmalarına gece gündüz devam eden Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye Mahallesi Kızıldağ mevkiindeki çalışmalara da başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kızıldağ mevkiinde toplamda 12 kilometre olan yolda sathi kaplama çalışmalarına başladı. Osmaniye ve Çeşneli mahallelerini birbirine bağlayan yolda çalışmalara başlayan ekipler, vatandaşların da takdirini topladı. Osmaniye Mahallesinde ikamet eden Ramazan Avcı isimli vatandaş yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Bu hizmeti ömrüm boyunca görmedim. Bilakis 1972 yılından beri annemi, babamı ve dedemi sal ile omuzlarımda taşıdım. Bu yollarda önce kendimiz sonra traktörlerimiz battı. Saat şuan 22.50 ekipler hala çalışıyor. Büyükşehir ve Alaşehir Belediyesinin ekiplerinden Allah razı olsun. Alaşehir Belediye Başkanımı ve buradaki ekipler benim gelecek neslimi kurtardılar. Ben hayatım boyunca bataklıkta uğraştım."

Bir başka vatandaş Emre Avcı ise, "20 yıldır yol sorumuz vardı. Sorunumuzu sadece Alaşehir Belediye Başkanı çözmüştür. Ekipler gece saat 23.00 olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını izleyen vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a ve belediye ekiplerine hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel