Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Alaşehir’de kurtuluş kutlamaları başladı

Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü kutlamaları Asri Mezarlıktaki Şehitlik anıtında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Alaşehir Asri Mezarlığındaki törene Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yanıkoğlu ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Törende müftülükçe hazırlanan program icra edilirken şehitler için dualar diledi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban şehitlik defterini imzalayarak şehit mezarlafrına karanfil bıraktı.

Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı kutlamaları Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde Alaşehir’in Yunan işgalinden kurtuluşuna kadar uzanan öyküsünün objelerle anlatılacağı sergiyle devam edecek. 5 Eylül-5 Ekim tarihlerinde gezilebilecek sergide 100 obje yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel