Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu şehzadeler belediyesi

Akhisar Belediyesi ihtiyaç sahipleri için aşevi açıyor

Toplumsal dayanışma ve sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yılın 12 ayı ücretsiz sıcak yemek sağlayacak olan aşevinde çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Akhisar Belediyesi sosyal projelerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun söz verdiği projelerden birisi olan Akhisar Belediyesi Aşevi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Besim Dutlulu, aşevindeki inşaat çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Kayserili ve Ahmet Tınazlı ile birlikte yerinde inceledi.

‘Akhisar’da kimse aç kalmasın diye çalışıyoruz’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Besim Dutlulu, “Yeterli gelir düzeyi olmayıp, evinde aş kaynatamayan vatandaşlarımız için yılın 12 ayı ücretsiz sıcak yemek pişirecek olan Akhisar Belediyesi Aşevi’mizde inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Birkaç aya aşevimiz tamamlanacak ve hizmete başlayacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hiç kimse aç kalmasın, hiçbir çocuk yatağına aç bir şekilde girmesin diye var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel