Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

TARİŞ üzüm alımlarına başladı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki S.S. 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi, 2017-18 sezonunda çekirdeksiz kuru üzüm alımlarına başladı.

Ege Bölgesi’nin en önemli ihracat ürünlerinden olan çekirdeksiz kuru üzümde hasat sezonu bir taraftan devam ederken, fiyat konusunda suskunluğunu koruyan Salihli TARİŞ, ortaklarından üzüm alımlarına başladı. Üzüm alımlarının başladığı TARİŞ önünde ise uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı.

Üzüm alımlarına başlayan TARİŞ’in önümüzdeki günlerde üzüm fiyatlarını açıklaması bekleniyor. Öte yandan TARİŞ, 2016/17 sezonunda kuru üzümün kilogram bazında, 8 numara üzüme 3,00 TL, 8,5 numara ürüne 3,20 TL, 9 numara üzüme 3,50 TL, 9.5 numara ürüne 3,80 TL ve 10 numara ürüne 4,00 TL olarak fiyat açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel