Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan özel ekip kurdu! Tek tek inceleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başta zincir marketler olmak üzere piyasadaki fiyatları özel bir ekip kurarak yakın takibe aldığı öğrenildi. Erdoğan’a fiyatlardaki değişimler konusunda günlük bilgi veriliyor. Erdoğan’ın gittiği mitinglerde de bazı vatandaşlara fiyatları ve talepleri sorduğu özellikle meyve fiyatları konusunda kendisine çok talep geldiği ifade ediliyor.

Milliyet'ten Kıvanç EL'in haberine göre; Erdoğan’ın, tanzim satışların başlamasına neden olan sebze fiyatlarındaki artışların ardından fiyatları yakın takibe almak için özel bir ekip kurduğu öğrenildi.

Yakın takibinde

Erdoğan’ın sebze meyve fiyatları başta olmak üzere marketlerdeki temel gıdalar ve temizlik maddeleri ile ilgili fiyatları da yakından takip ettiği belirtildi. Başta zincir marketler olmak üzere piyasadaki fiyatlardaki değişimler de Erdoğan’a günlük bilgiler olarak sunuluyor. Erdoğan’ın özellikle tanzim satışların kurulmasının ardından zincir marketlerdeki fiyat düşüşüne ilişkin, “Bu fiyatlar hani kurtarmıyordu?” yorumu yaptığı da öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel