Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

4. CBÜ Kariyer Günleri başladı
 Törene Rektör Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver ATİK, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali YURDUSEV, firma temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kariyer Günleri’nin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver ATİK’in ardından öğrencilere hitap eden Rektör  Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ, “Programım çok uygun olmasa da aranızda bulunmayı arzu ettim. Çünkü siz, bizler için çok değerlisiniz ve önemlisiniz, sizleri çok seviyoruz. Üniversite olarak tüm akademik birimlerimizde kariyer günleri düzenliyoruz. Amacımız, eğitim hayatınız boyunca öğrendiğiniz bilgileri pratiğe taşımak, iletişim becerilerinizi artırmak, kişisel gelişiminizi gerçekleştirmek, meslekleri tanımanıza yardımcı olmak, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticileriyle sizleri bir araya getirmek, onların birikimleri ve tecrübelerinden istifade etmenizi sağlamak” dedi.

Prof. ÇELEBİ, bazı konulardaki görüşlerini de öğrencilerle paylaşmak istediğini dile getirerek, “Müreffeh bir hayat sürebilmek için iyi bir mesleğe ve gelire sahip olmak önem taşıyor. Tabii ki bu yönde çaba sarf ediyorsunuz, eğitim alıyorsunuz ve eminim bu yöndeki emeklerinizin karşılığını da er geç alacaksınız. Artık hayata atılmanın eşiğindesiniz. Bu nedenle çalışın, çabalayın, elinizden gelen gayreti gösterin. Eminim, er ya da geç arzu ettiğiniz yere geleceksiniz. Gecikmeler olursa hayal kırıklığı yaşamayın ve mücadele azminizi hiçbir zaman kaybetmeyin.  Meslek sahibi olmak elbette önemli ama ondan daha da önemlisi bu hayatı onurlu bir biçimde yaşamak. Başta anne ve babalarınız olmak üzere çevrenize, milletimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımız var; bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz. Okuduğunuz Mühendislik Fakültemiz çok iyi bir akademik kadroya sahip ve mevcut mühendislik fakülteleri içinde çok iyi bir yerde. İyi bir eğitim alıyorsunuz. Bundan sonrası ise sizin ellerinizde. Sizde bu enerjiyi görüyorum, yolunuz açık olsun. Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimizi de bir kez daha hürmetle anıyorum ve sizlere tekrar başarılar diliyorum. Kariyer günlerinin verimli geçmesini temenni ediyor, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.  

Kariyer Günleri boyunca İnci Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İNCİ, Yaşar Holding A.Ş. DYO Boya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selim YAŞAR, Sarıgözoğlu Hidrolik Makine ve Kalıp Sanayi A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent SARIGÖZOĞLU, Indesit Company A. Ş. ‘den Nur BAŞGÜLŞEN, Bosch Termodinamik A. Ş.’den Gözde GÜREL, Mahle A. Ş.den Feride ELMALI, Schneider Elektrik A. Ş.’den Lütfiye ŞAHİN, Delphi Otomotiv A. Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Özgür TORCU, Elginkan Holding A. Ş. İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Ufuk POLAT, Efem Mekatronik San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Fethi AKGÜNDÜZ, Atak Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Cemal AKPINAR, Tescom Elektronik San ve Tic. A.Ş. Elektrik Elektronik Mühendisi Ramazan ÖZDEMİR, Er Prefabrik Yapı Elemanları İnşaat Ltd. Şti. Genel Müdürü Hüseyin DİNÇ, Denizbank Konut ve Kentsel Dönüşüm Kredileri Bölge Sorumlusu M. Sinan ÜNER ve Folkart Yapı A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ayetullah MUTLU öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktaracak.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel