Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Kedi yavrularına bakıcılık yapan köpek yürekleri ısıttı

Manisa’da bir köpek, kulübesinde doğum yapan bir kedinin yavrularına bakıcılık yapıyor. Yavru kedilerin yanına kimseleri yanaştırmayan ve onları sahiplenen köpeğin bu davranışı yürekleri ısıttı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde bir kedi, dostluk kurduğu Boncuk isimli köpeğin kulübesine yavruladı. Annelerine gösterdiği dostluğu 5 yavruya bakıcılık yaparak devam eden Boncuk’un davranışı görenleri hayrete düşürdü. Anneleri olmadığı zaman kulübesinde yavru kedilere bakıcılık yapan Boncuk, hem onlarla ilgileniyor hem de onları tehlikelere karşı koruyor.

Gördüğü manzara karşısında çok şaşırdığını ve bu durumun tüm insanlara örnek olduğunu söyleyen köpeğin sahibi Dursun Sarı, “İlk önce kedi bizim köpeğimizle dostluk kurdu. Zamanla aralarında muhabbet ilerledi. Daha sonra kedi de Boncuk’un kulübesine doğurdu. Şimdi annesi kedileri emziriyor. Ardından ayrıldıktan sonra da Boncuk da yavrularla ilgileniyor. Bu duruma biz de şaşırdık. İlk zamanlar yavruları bizden bile kıskanıyordu. Annesi zamanla gelip emzirdikten sonra ayrılıyor. Ondan sonra da köpek ilgileniyor yavrularla. Köpek bize bile yavruları elletmiyor, kıskanıyor. Şu an görüyoruz insanlar bile birbirleriyle anlaşamazken kedi ve köpeğin birbiriyle anlaşması çok ilginç. Yavrulara bakıyor bize bile yanaştırmıyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel