Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Heciz Mahallesi’nde altyapı dönüşü tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Soma ilçesine bağlı Heciz Mahallesi’nde yürütülen kanalizasyon hattı yenileme çalışmasında sona yaklaştı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ne hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesindeki proje yapım işi kapsamında, Soma’nın Heciz Mahallesi’nde yürütülen bir buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmasında sona gelindi. 15 yıl önce plansız bir şekilde döşenen kanalizasyon hattı yapılan çalışma ile sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallelere götürdüğü hizmetler kapsamında Heciz Mahallesi de altyapı dönüşümü yaşıyor. İçme suyu deposu yenileme çalışmaları kapsamında mahalledeki depo MASKİ ekipleri tarafından sağlıklı hale getirildi. İçme suyu sıkıntısına da son vermek adına mahalleye bir de sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 3 buçuk litre verime sahip sondajdan alınan numune sonuçlarının ardından suyun şebekeye bağlantısı yapılacak. Heciz Mahalle Muhtarı Cumhur Zeybek, “Kanalizasyon hattımız eski ve plansız yapılmıştı. Hatlarda patlaklar, tıkanmalar gibi problemler yaşıyorduk. Yeni hat için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçemizi verdik. Nasip bugüneymiş. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz. İçme suyu depomuz yenilendi. Boyası, fayans döşemeleri yapıldı, vanaları değiştirildi. Yaz mevsiminde su sıkıntısı yaşıyorduk. Bunun da önlemi alınarak, mahallemize sondaj açıldı. Suyun tahlil sonucunu bekliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sorunları çözüme kavuşturduğu için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yaşadığımız sıkıntılar bitecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel