Öne Çıkanlar yılmaz çakan İl Milli Eğitim Müdürü 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü polis para

Başkan Kayda yağmur suyu hatlarını inceledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinin taşkın sıkıntısını çözüme kavuşturacak yağmursuyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Belediyesi ile koordineli olarak yürüttüğü 25 kilometrelik ilçe merkezindeki yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. 25 milyon Türk Lirası yatırım maliyeti ile hayata geçirilerek Atatürk ve Şüheda caddelerinden başlatılan çalışma, zorlu zemin koşullarına rağmen sorunsuz ilerliyor. Yakın zamanda Fevzi Paşa ve Garaj Caddelerinde de start alacak hat döşemesi sayesinde, ilçe merkezinde yaşanan yağmursuyu problemi adım adım çözüme kavuşturuluyor. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte çalışmaları yakından takip ederek incelemelerde bulundu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde, Salihlimizin en önemli sorununu tarihe gömecek yağmursuyu hattı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yağmursuyu hat güzergahlarının işlek cadde ve sokaklarımızı kapsaması ve yeraltı yapısının sert olması nedeniyle ince eleyip sık dokuyoruz. Böylece, herhangi bir problem yaşanmadan adım adım ilerliyoruz. Tabi bu çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarımızın günlük hayatları içerisinde birtakım sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu konuda gösterdikleri anlayış ve destek nedeniyle tüm Salihlili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hat döşemesi tamamlandığında, yapılan işin ne kadar kıymetli olduğunu hep birlikte göreceğiz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bunun yanında ilçemiz için çok sayıda önemli yatırımı da hayata geçirdik. 101 Mahalle Projesi kapsamında 3 mahallemizde toplamda 10 kilometrelik kanalizasyon hattı, 18 kilometrelik içme suyu şebekesi ve 67 bin 750 metrekare kilit parke taş çalışması yürütüyoruz. 154 Mahalle Projesi ile 10 mahallede daha altyapı dönüşümünü sağlayacağız. Yine Salihlimizin geleceği için, Salihli ve Durasıllı atıksu arıtma tesislerimizi devreye aldık. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile birlikte, daha yaşanabilir bir Salihli için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel