Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Zabıtadan iş yeri sahibine darp!

Kula Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Pastane işletmecisi Cihan Kurt “İşletmemin önündeki kaldırım kenarına akşam saatlerinde her zaman olduğu gibi masa ve sandalyeleri vatandaşların kaldırımdaki geçişlerini engellemeyecek şekilde yerleştirirken Büyükşehir’e ait zabıta ekipleri iş yeri önüne gelerek sandalye ve masaları buradan kaldıracaksınız diyerek sözlü müdahalede bulundular.

Bende kaldırım tamamını kapatmıyorum vatandaşlarımızın geçişlerini engellemeyecek bu sandalye ve masayı akşam saatlerinde buraya koyuyorum bunu yalnızca ben yapmıyorum bunu bütün esnaf bu şekilde masa sandalye koyuyor dedim ve diğer ilçelerimizde de bu tür işletmelerin önünde lokantacılar çaycılar pastaneciler kaldırımların üzerinde yaya geçişi dahi bırakmadan sandalye masa atabiliyorlar onların serbest te bize neden yasak demem üzerine sen işine bak biz biliriz dediler.

Çıkan tartışma sonucunda yan komşum ve benim üzerime saldırarak darp ettiler. Emniyete giderek davacı olduk ve hastaneden darp raporu da aldık. Biz buradan Kula’daki esnaflar olarak Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’e sesleniyoruz. Sayın başkanım bizler Kula’da küçük esnaflarız ekonominin kötü şartlarda olmasına rağmen ekmek paramızı çıkartmaya çalışıyoruz diğer ilçelerde olduğu gibi bizde burada iki sandalye bir masa koyarak ekmek parası kazanmaya çalışıyoruz devlete de vergimizi veriyorum fakat size bağlı olan bu zabıta memurları yalnızca bugün benim iş yerimde böyle bir olayı yapmış değiller daha öncede Yunus Emre caddesinde bulunan bütün esnaf arkadaşlarımıza caddede bulunan sağlı sollu bütün esnaflarımıza sözlü tacizlerde bulunduklarını biliyoruz. Sizlerden ricamız bu derebeylik anlayışı ile hareket eden bu zabıta memurlarıyla bir an önce ilgilenmenizi istiyorum burası derebeylikle yönetilen bir ilçe değil sizler yalnızca seçimlerden seçime oy istemeye geliyorsunuz sizler yokken temsil eden kişiler bunlar ise size diyecek bir şeyimiz yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel