Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Uyuşturucu operasyonda 7 tutuklama

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde polis ekiplerinin yaptıkları uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 7’si tutuklandı.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin, 4 aydır yaptıkları takip sonrasında ilçede 7, İzmir’de ise 3 adrese operasyon düzenlendi. Daha önce muhtelif zamanlarda yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan 5 kişiden sonra, polis ekiplerinin düzenlediği ’Şafak Operasyonu’nda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 171 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar ve 2 adet hassas terazi ile birlikte uyuşturucu içiminde kullanıldığı değerlendirilen aparatlar ele geçirildi.

Ekiplerin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan M.A. (55), B.Ş. (45), C.E. (26), S.Ö. (43), Ö.K. (46), B.A. (37) ve Ü.K. (45) tutuklanırken, D.G. (27) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan 4 aylık süreçte bu güne kadar S.K. (47), A.K. (42), İ.A. (40), İ.D. (34) ve S.Ö. (37) tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel