Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi

Şüpheli şahsın avucundan 3 adet sikke çıktı

Manisa’nın Kula ilçesinde jandarma ekiplerinin hareketlerinden şüphelendiği şahsın üzerinden Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen 3 adet sikke ele geçirildi.

Kula ilçesine bağlı Ayvatlar Mahallesi’nde saat 20.15 sıralarında önleyici kolluk devriyesi faaliyetini yürüten Gökçeören Karakol Komutanlığı ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri Y.T. (28) isimli şahsı durdurdu. Şahsın yapılan kaba üst aramasında avucunun içerisinde tuttuğu ve Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen 3 adet sikke ele geçirildi. Konu ile ilgili nöbetçi savcılık talimatıyla 3 adet sikke muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs ise ifadesinin alınması için Gökçeören Karakol Komutanlığı’na götürüldü. Şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, el konulan sikkeler incelenmek üzere Manisa Müze Müdürlüğü’ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel