Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Salihli’de tır üzüm bağına girdi

Manisa’nın Salihli ilçesinde yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır üzüm bağına girdi. Tır sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, Salihli-Alaşehir yolu Beylikli Mahallesi civarında meydana geldi. Salihli yönünden, Alaşehir yönüne gitmekte olan M.B.(38) idaresindeki 33 ACY 273 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki üzüm bağına girdi. Kazada tır sürücüsü yaralanırken, yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel