Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Ormanlık alanda yasadışı ekilen kenevirleri sularken yakalandılar

Manisa’da ormanlık alan içerisinde saksılarda yetiştirdikleri kenevir bitkilerini sularken jandarmaya yakalanan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi Pınarlıkır mevkiinde ormanlık alan içerisine bugün saat 15.00 sıralarında yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri söz konusu bölgede S.G. ve N.C.N. isimli şahısları saksılar içindeki kenevir bitkilerini sularken suçüstü yakalandı. Her iki şahıs da suçlarını kabul ederken jandarma tarafından olay yerinde yapılan kontrolde, saksılar içine ekilmiş boyları 30-50 santimetre arasında değişen toplam 45 kök kenevir ele geçirildi.

Jandarma tarafından olay hakkında Manisa Müracaat Cumhuriyet savcısına bilgi verilmesinin ardından 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüpheli şahıslar alınan kan ve idrar örnekleri ile ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel