Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Ölümlü kaza kameralara yansıdı
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 5 Ekim Çarşamba günü bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Manisa’nın Kırkağaç ilçesi Bakır kavşağında 5 Ekim Çarşamba günü saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Akhisar istikametinden Kırkağaç yönüne gitmekte olan H.D. (51) idaresindeki 35 BCK 70 plakalı minibüs ile yine aynı yönden gelen Sebahattin Özdemir’in kullandığı 45 PA 4610 plakalı sepetli motosiklet Bakır kavşağında çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 72 yaşındaki motosiklet sürücüsü Sebahattin Özdemir ağır yaralandı. 112 acil ambulansıyla Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Sebahattin Özdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği kaza, çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Motosikletinin sepetine yüklediği odun parçalarıyla kavşakta bir süre bekleyen ve dikkatsiz bir şekilde sola dönüşe geçen motosiklete minibüsün çarpma anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel