Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu şehzadeler belediyesi

Manisa’da sahte içki imalathanesine baskın: 1 gözaltı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde farklı markalara ait sahte alkollü içki imalatının yapıldığı depoya baskın yapan emniyet güçleri çok sayıda şişelenmiş halde sahte içki ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ülke genelinde kaçak/sahte alkollü içki kullanımına bağlı meydana gelen ölüm olaylarının artmasının engellenmesi amacıyla Manisa genelinde sahte alkollü içki üretim ve dolum yerlerine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda bugün, şüpheli Ö.K. isimli şahsın Turgutlu ilçesinde kiraladığı iş yerinde sahte alkollü içki imalat ettiği ve şişelediği tespit edildi. Bahse konu imalathanede Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yapılan arama sonucu satışa hazır halde 58 şişe farklı markalara ait sahte alkollü içki, şişelenmek üzere hazırlanmış 30 litre farklı çeşitlerde alkollü içki, 5 adet sahte TAPDK bandrolü, çeşitli alkollü içki markalarına ait çok sayıda şişe, şişe etiketleri kapakları ve kutuları ile içki imalatında kullanılan bol miktarda aroma ve malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken şüphelinin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel