Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Manisa’da kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde ormanlık alanda 1. derece sit alanı olan bir bölgede kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli suçüstü yakalandı.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Şirinyer Mahallesinde saat 15.00 sıralarında Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT Timi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Takip timi ve Sart Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile ortak yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde, H.D. (31), Ş.A. (28), K.A. (21) ve H.D. (28) isimli şahısların 1. derece sit alanı olan Kısıkdere mevkii ormanlık alan içerisinde kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Yapılan operasyon sonucunda söz konusu alanda 4 şüpheli suç üstü yakalanırken, şüphelilerle birlikte olay yerinde kaçak kazıda kullanılan 1 adet el dedektörü, 1 adet 2,5 kW’lık jeneratör, 1 adet hilti ve yedek ucu ele geçirildi. Malzemelere el konulurken 4 şüpheli jandarma tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel