Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Manisa’da bin 71 kök kenevir ve 3 kilo kubar esrar ele geçirildi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bin 71 kök kenevir bitkisi ve 3 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Kestanederesi Mahallesi Çürüktaş mevkiinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Komando Bölük Komutanlığı ile Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yürütülen ortak çalışma sonucu, kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi alındı. Ortak yapılan aramada boyları 70 santimetre ile 180 santimetre arasında değişen toplam bin 71 kök kenevir bitkisi ile yaklaşık 3 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili A.A (54), M.A (52) ve N.A (51) isimli şahıslar yakalandı. Şüpheli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken numune alınan kenevir bitkileri yakılarak imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel