Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Manisa’da 3 milyon 850 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 3 milyon 850 bin adet boş makaron, 215 bin adet doldurulmuş sigara ve 40 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akhisar KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Gelenbe Mahallesi’nde kaçak makaron ve sigara depolandığı ve satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine belirlenen adrese baskın düzenlendi. Bir iş yeri ve depoda yapılan aramada 3 milyon 850 bin adet boş makaron, 215 bin adet doldurulmuş sigara, 2 bin 616 adet sökülmüş bandrol ve 40 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilirdi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel