Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisa’da 3 aracın karıştığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kırkağaç’ın Bakır Mahallesi yönünden İlyaslar Mahallesine gitmekte olan A.K.’nin (47) idaresindeki Kırkağaç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait 33 AFN 934 plakalı araç ile Akhisar yönünden Soma istikametine giden K.Ö. (44)’nün kullandığı 64 AAH 575 plakalı otomobil Bakır Kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 64 AAH 575 plakalı otomobil yine aynı yönde gitmekte olan M.F.D. (21)’nin idaresindeki 45 AEY 394 plakalı kamyonete çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 64 AAH 575 plakalı araç sürücüsü K.Ö. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan eşi S.Ö. (K-51), 33 AFN 934 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.S. (K-39) yaralandı.

Yaralılar 112 acil ambulanslarıyla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kırkağaç İlçe Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başattı.

Ayrıca kazada İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait araçta bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Cihan Doğan ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaşanan kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel