Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisa’da 13 polis tutuklandı
Manisa’da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 25 polisten 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün emniyet yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, geçtiğimiz hafta 44 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve 82 polisin gözaltına alındığı operasyonda, emniyetteki sorguları tamamlanan 25 polis dün Manisa Adliyesine tutuklanma talebiyle sevk edilmişti. Adliyeye çıkarılan polislerden A.G., A.B., Ç.O., E.G., E.T., H.B, M.P., N.Ç., R.Y., S.P., S.O., V.T. ve R.U. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 12 polis memuru ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Daha önce de aynı operasyonda adliyeye sevk edilen 22 polisten 10’u tutuklanmış, 12’si de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 82 polisten 23’ü tutuklanırken, 24’ü adli kontrol şartıyla serbest kalmış oldu. Emniyette, 35 polisin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel