Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Manisa merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 8 ilde düzenlenen operasyonda 8 askeri personel gözaltına alındı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Manisa, İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Balıkesir, Isparta ve Malatya’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 8 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 1 muvazzaf teğmen ve 2 astsubayın yanı sıra görevlerinden ihraç edilen 1 tabip albay ile 1 astsubay ve 3 sivil personel gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından sorguları yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel