Öne Çıkanlar hazine bakanı Jandarma ekipleri sosyal koruma ak parti Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Korkunç Cinayetin Şüpheli Sayısı 4’e Çıktı
Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne bağlı Osmancık Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, yanan araç içerisinde bulunan şahsın cinayete kurban gittiği ve otomobili ile birlikte ateşe verildiği tespit edildi. Olayın faili olduğu iddiasıyla yakalanan iki kişinin verdiği ifadeler doğrultusunda 2 kişi daha yakalandı. Cinayetle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi.
ARAÇLA BİRLİKTE YANDI
Olay, Turgutlu İlçesi ile Osmancık Mahallesi arasında bulunan yol kenarında meydana gelen olayda 40 yaşındaki M.G’ye (Mustafa Gün) ait 35 KD 9159 plakalı araç dere yatağında yanar halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangını söndüren itfaiye, yolcu koltuğunda tanınmaz halde yanmış bir ceset olduğunu belirledi. Durum jandarma ekiplerine intikal etti.
BİR KİŞİ DE SURİYE UYRUKLU
Aracın Salı günü İzmir’in Buca İlçesi’nde bulunan bir otomobil galerisinden, asıl mesleği öğretmen olan, emlakçılık işiyle uğraştığı öğrenilen İzmir Karşıyaka’da ikamet eden Adem Dönmez(35) tarafından satın alındığı belirtildi.
Jandarma ekipleri alacak nedeniyle ortaya çıktığı iddia edilen olayda faillerden 28 yaşındaki S.G. (Serhat Günezer) ile 25 yaşındaki İ.S. (İlke Seyman)’ı yakalayarak gözaltına alırken, daha sonra 17 yaşındaki O.R.K. (Oğuzhan Ramazan Küçük) 1) ile Suriye uyruklu 18 yaşındaki M.B. (Mecit Bru yakalanarak gözaltına alındı.
KURŞUNLA ÖLDÜRÜP BENZİNLE YAKTILAR
Şahısların, olay yerinden 300 metre uzaklıkta Adem Dönmez’i tabanca ile öldürdükten sonra otomobili ile birlikte yol kenarında görünmeyecek bir dere yatağına götürerek üzerine benzin döküp yaktığı öğrenildi. Olayın ardından çıkan yangın üzerine yoldan geçen vatandaşların yangını görmesi ve olay yerine itfaiye çağırmaları üzerine olay fark edildiği bildirildi.
İlçe Jandarma ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanan şahısların üzerinde olayda kullandığı değerlendirilen ve şarjöründe 6 mermi bulunan 7,65 mm tabanca ile kutu içerisinde 13 adet fişek ele geçirildi. Şahısların MOBESE kameralarına takıldığı ve görüntüler üzerinden emniyet mensuplarının iz sürdüğü öğrenildi. Emniyet güçlerince gözaltına alınan faillerin sorgularının devam ettiği ve sorgunun ardından şahısların adli mercilere teslim edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel