Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Köpeğe çarpmamak için yön değiştiren otomobil devrildi: 5 yaralı

Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada 5 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Manisa’nın Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’nden geçen Gölmarmara-Salihli karayolunda saat 03.15 sıralarında meydana geldi. A.U. (30) idaresindeki 34 BOM 620 plakalı otomobil, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücü manevra yaptığı sırada yol kenarındaki şarampole savruldu. Kazada aracın sürücüsü A.U. (30) ile yolcu olarak bulunan F.N.U. (27), S.Ö.Ş. (27), A.A.Ş. (29), F.B. (37) hafif yaralandı. Yaralılar Gölmarmara Devlet Hastanesi’nde ayakta yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel