Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu: 5 yaralı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampolden uçması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi Akhisar-Gördes karayolu Naldöken mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Y.A. (59) idaresindeki 45 F 0395 plakalı Renault marka araç kontrolden çıkarak 5 metrelik şarampole uçtu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücü Y.A. ile İ.Ö.(61), N.Ö. (21), S.Ö.(11), K.Ö. (16) ve V.K.O (42) ilk müdahaleleri yapılmasının ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazada yaralanan 5 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel