Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Kontrolden çıkan motosiklet ekmek yapan kadının üstüne devrildi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde seyir halindeki bir motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki evin bahçesinde ekmek yapan kadının üstüne devrildi. kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve ekmek yapan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi köy yolu üzerinde saat 09.30 sıralarında sürücülüğünü İ.Ç.’nin (47) yaptığı 45 KT 452 plakalı sepetli motosiklet ile yokuş aşağı seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki evin bahçesinde ekmek yapan Z.K. (45) isimli kadının kadının üstüne devrildi. Kazada, Z.K. ve motosiklet sürücüsü İ.Ç. yaralanırken her iki yaralı da ambulans ile Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeleri olmadığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel