Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Kontrolden çıkan işçi servisi kaza yaptı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıktı ardından reklam panosuna çarptı. Kazada araç içerisinde bulunan şoför ile beraber 18 kişi yaralandı.

Kaza Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre üzüm bağlarına tarım işçilerini taşıyan İrfan B.’nin kullandığı 48 ADR 284 plakalı minibüs, Turgutlu Caddesi Nurlupınar kavşağı yakınlarında önce refüje çıktı ardından reklam panosuna çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü İrfan B. ile ile 17 kişi, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel